Tuning фолија Oracal 970RA - црно супер мат

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Трајност
6г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
070 super matt

Карактеристики

Опис

 

  • Самолеплива каст PVC фолија - црна боја со супер мат површина
  • Наменета е за целосно облепување на превозни средства и тонирање на детали
  • RapidAir® технологијата дава можност за брза и лесна монтажа, без да се создаваат воздушни меурчиња
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
  • Температурна отпорност:-50°C до +120°C
Фолио за оптичен тунинг Oracal 970RA черно супер мат

Каст фолија за авто tuning (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ