TUNING фолија Oracal 970RA Special Effect

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
945
945
961
961
100
100
300
300
959
959
963
963
155
155
905
905

Карактеристики

Опис

 

  • Самолеплива каст PVC фолија со специфични ефекти на боите
  • Погодна е за апликација врз нерамни и благо свиени површини
  • Намена: целосно облепување на превозни средства, тонирање на детали и др.
  • RapidAir® технологијата дава можност за брза и лесна монтажа, без да се создаваат меурчиња
  • *Боите се со сјајна површина
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, репозиционирачко, перманентно, проѕирно
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
  • Температурна издржливост:-50°C до +120°C
Тунинг фолио Oracal 970RA Special Effect

Каст фолија за авто tuning (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ