TUNING фолија ORACAL 970RA - бела и црна

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Трајност
6г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
010
070

Карактеристики

Опис
  • Повеќеслојна самолеплива PVC фолија (бела и црна боја) за авто tuning
  • Целосно облепување на превозни средства и тонирање на детали
  • RapidAir® технологијата овозможува брза и лесна монтажа без образување на воздушни меурчиња
Спецификација
  • Површина: сјај/мат
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
Черно матово тунинг фолио Oracal 970RA

Повеќеслојна каст фолија (110 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ