Ракел гума за рачен и машински печат-G5

Ракел гума за ръчен или машинен ситопечат

Полиуретанов ракел, профил G5 за рачен и машински печат на фин текстил


Опис

  • Материјал: полиуретан
  • Димензии: 9х50мм
  • Тврдост: 75 Shore
  • Профил G5 за рачен и машински печат на фин текстил со солвентни и водно-базирани мастила

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ