Коресилин

Коресилин

Производител: Dollmar SPA

Пакување: 1л


Нитро разредувач

Карактеристики

Опис
  • Пакување 1L
  • Употреба: отстранување на остатоци од лепило, разредување на лакови, бои и грундови