Ламинатор за плочи CWT 1630 Regular

Производител: CWT

Погоден за секаков вид монтажни дејности со самлепливи медии - каширање и ламинирање на плочи, апликација на монтажна фолија и др.


Опис

 • Продуктивност: до 120 м2/час
 • Димензии на масата: 3000х1600мм
 • Работна површина: должина 2560 х ширина 1560мм
 • Максимална дебелина на материјалот: 70мм
 • Рачно подесување на висината на ваљакот (776-994мм)
 • Работната површина е изработена од калено стакло
 • Спецификации:
  • Подлошка за сечење со саморегенерирачка површина
  • Држач за ролни на лизгачкиот ваљак
  • Странични полици за привремено чување на ролни
  • Тркалца и нивелирачки ногарки

Regular модели

Карактеристики
Модел  Продуктивност   Работна површина (должина х ширина)
CWT 1640до 140 м2/час3560х1560мм
CWT 1647до 150 м2/час4260х1560мм
CWT 1840до 150 м2/час3560х1730мм
CWT 1847до 160 м2/час4260х1730мм
CWT 2140до 170 м2/час3560х2050мм
CWT 2147до 180 м2/час4260х2050мм
Документация

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ