Шпакла-ракел AllStar

Твърда пластмасова черна шпаклаМек пластмасов син ракел схема на ракел AllStar

  Производител: YELLOTOOLS

  За монтажа на фолија околу вдлабнатите и рабови


  Опис

  • Шпакли со ергономска форма и заоблени агли
  • Широка основа со заштита при користење за удобен и здрав фат
  • "Center-Finder" за подобар баланс
  • „30° раб“ на шпаклата дава можност за монтаж без образување на гребаници, како и фолијата да се залепи добро околу вдлабнатите и рабовите
  • Тврдоста се определува според боите:
   • Сина "AllStar Blue" - мека (62° Shore)
   • Црна "AllStar Black" - тврда (88° Shore) со слој од рафиниран тефлон за погладко лизгање

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ