Шпакла-ракел PPF Sandwich

PVC шпакла за монтаж на защитно авто фолио и фолио за автостъкла

Производител: YELLOTOOLS

За монтажа на PPF и фолии за тонирање на автостакла


Опис

  • PVC шпакла-ракел за монтажа на заштитни авто фолии (PPF) и фолии за тонирање на автостакла
  • Ергономичната форма дозволува фолијата да се притисне во тешко достапни места, како тесни агли, вдлабнатини и др.
  • Удобна за апликација врз големи плочи
  • Димензии (см):
    • мала - 10 х 7 х 1.3
    • голема - 12.5 х 7 х 1

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ