Ламинатор FY 1700

Ламинатор с подгряване FY 1700

Производител: F.Y.

Ламинатор 173см за топло и студено ламинирање


Опис

 • Силиконски ламинирачки ваљак
  • дијаметар: 150мм; дебелина на силиконот: 10мм
  • должина: 1730мм
 • Максимална дебелина на материјалите: 50мм
 • Максимална брзина: 30м/мин
 • Максимална температура на загревање: 125 °C
 • Микро-дигитален дисплеи за подесување на температурата
 • Автоматски систем за подавање/навивање
 • Можност за мануелна контрола со педала
 • Тежина: 350кг
 • Инструкции и препораки

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ