ФОЛИИ ЗА СТАКЛА

Декоративни

Витражни фолиа

Фолиа с ефект на гравирано и заскрежено стъкло

Витражни фолиа за тониране

Приложения: офиси, хотели, СПА центрове, фитнес и спортни зали, витражни украси и др.

   
  температура
  дебелина
  лепило
  Трајност
  Самолеплива транспарентна фолија ORACAL 8300
  температура-40°C +80°C
  дебелина80 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  Трајност5г.
  Витражна декоративна фолија LX LC5500
  температура-45°C +82°C
  дебелина115 - 160 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  Трајност5г.
  Фолија за прозорци LX LA8082N
  температура-25°C +82°C
  дебелина110 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  Трајност3г.
  Огледална фолија за стакла Reflectiv MIR 500
  температура-20°C +80°C
  дебелина36 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  Трајност15г.
  Огледалнa фолиja за стакла Reflectiv MIR 500X
  температура-20°C +80°C
  дебелина36 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  Трајност5г.

  Заштита од сонце

  Слънцезащитни фолиа Reflectiv

  Предпазват от вредните UV лъчения

   
  лепило
  дебелина
  приложение
  UV
  Трајност
  Фолија за заштита од сонце Reflectiv Anti-UVA
  лепилоперманентно проѕирно
  дебелина36 µm
  приложение
  UV1%
  Трајност12-15г.
  Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 101
  лепилоперманентно проѕирно
  дебелина36 µm
  приложение
  UV5%
  Трајност15-20г.
  Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 102
  лепилоперманентно проѕирно
  дебелина36 µm
  приложение
  UV1%
  Трајност12-15г.

  Заштитни

  Защитни фолиа

  Предназначени за защита на обществени места

   
  дебелина
  лепило
  UV
  Трајност
  Заштитна фолија за стакла Reflectiv SEC058
  дебелина200 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  UV5%
  Трајност15-20г.
  Заштитна фолија за стакло Reflectiv SEC054
  дебелина100 µm
  лепилоперманентно проѕирно
  UV5%
  Трајност12-15г.