Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 148

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
10%
Трајност
15-20г.
Апликација
интериорно

Карактеристики

Димензии
1520мм x 30м
Опис
  • Полиестерна сонцезаштитна фолија
  • Се состои од полиестерен слој, слој од метализирани точки, лепило и заштитен филм
  • Запира 48% од сончевата енергија
Спецификација
  • Одраз на сончевата енергија - Лето: 28%|Зима: 22%
  • Абсорбција на сончевата енергија - Лето: 30%|Зима: 22%
  • Пропусливост на сончевата енергија - Лето: 42%|Зима: 56%
  • Пропусливост на видливата светлина - Лето: 58%|Зима: 60%
  • UV пропусливост - Лето: 10%|Зима: 10%
Употреба
Градежната индустрија
Самозалепващо фолио за слънцезащита Reflectiv SOL 148 Полиестерна фолија за заштита од сонце (36 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ