Макетен нож OLFA 180 black

Производител: OLFA

Нож за сечење на хартија, PVC фолија и др.


Опис

  • Метална дршка
  • Примена: за сечење на хартија, PVC- фолија, опаковки и др.
  • Сечила: AB (стандардни), ABS (од нерѓосувачки челик), ABB (црни со специјално калено сечило)

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ