TUNING фолиja ORACAL 970RA - боја

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
201
235
022
216
256
209
208
020
223M
305
028
882
897
030
031
032
371
026
363
351
045
077
056
555
547
544
553
572
049
067
057
509
564
511
177
055M
486
464
602
688
612
622
689
285M
286
809
816
771
730
724
076
073

Карактеристики

Селектор на бои
Опис

Повеќеслојна tuning фолија со сјајни и мат бои за промена на бојата на автомобилот, тонирање на детали, надписи врз превозни средства и др. RapidAir® технологијата дозволува брза и лесна апликација, без создавање на меурчиња.

Спецификациja
  • Површина: сјај/мат
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
Фолиа за цялостно облепване и цветно тониране

Повеќеслојна каст PVC фолија (110 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ